home

onze producten
onze merken
hoe vindt u ons?
onze winkel
contact
astLedlampen

LED-verlichting ( Light Emitting Diode ) is de meest ingrijpende verandering in de verlichtingsbranche sinds de uitvinding van het elektrische licht. LED’s zijn niet allen zeer spaarzaam, ze hebben ook een enorme levensduur, zijn onbeperkt schakelbaar, geven onmiddellijk licht aan volle capaciteit en kunnen gedimd worden met de juiste dimmer. Geen wonder dat dit de opvolger is van de klassieke gloeilamp. Wij kunnen u LED lampen aanbieden met een verschillende kleur temperatuur om zo de ideale sfeer te creëren. Het gamma wordt maandelijks uitgebreid en de prijzen zakken door de stijgende vraag en verkoop. Door de grote omzet in lampen koopt u bij ons dus steeds de nieuwste modellen aan de beste prijs. De aankoopprijs ligt nog steeds een stuk hoger dan die van een gloeilamp of spaarlamp, maar als je de levensduur, het verbruik, en de efficiëntie in rekening brengt is het onmiskenbaar: dit is de lamp van de toekomst.

Daarom volgen wij de meest recente ontwikkelingen op de voet en kunnen u de laatste nieuwe producten aanbieden met de nodige garantie; wij werken enkel met de grote verlichtingsmerken met omruilwaarborg !

Er zijn nu alternatieven voor de verschillende vormen gloeilampen, spotlampen op 12 & 220V en buislampen. Dit alles is bij ons op voorraad.